Sessions

Bij InTune wordt een op maat gemaakt lesplan voor je opgesteld. Deze lesplannen kunnen bestaan uit verschillende sessies: Basic sessions, Focus sessions, Dynamic sessions, InTune sessions en Studio sessions. 

Wat past bij mij?

De sessies kunnen flexibel worden gepland. Er kan worden gekozen voor één sessie, vijf sessies en tien sessies. Daarbij kan, bij het maken van een lesplan op maat, ook worden gekozen voor een combinatie van de verschillende sessies. 

Weet je nog niet welke sessies je het beste passen? Neem dan contact met me op! Door middel van een geheel vrijblijvende, korte intake (evt. telefonisch of per mail) kunnen we samen bekijken welke sessies het meest geschikt zijn voor jou!

Basic sessions

In deze sessies richten we ons op het leren van zangtechnieken, muziektheorie en performance. We gaan aan de slag met vocale oefeningen, ademhalingsoefeningen en het uitpluizen van een zelf gekozen liedje!

Vind je het leuk om samen met iemand de Basic sessions te volgen? Boek dan de Duo sessions!

Focus sessions

In deze sessies werken we aan persoonlijke groei, waarbij jouw doelen centraal staan! Als psycholoog kan ik samen met jou gaan onderzoeken waar je tegenaan loopt. We zullen kijken naar knelpunten (waar loop jij vast?) en hierbij passende tips en trucs!

InTune sessions

In de InTune sessions wordt een combinatie van sessies gezocht die bij jou past. We werken aan groei op muzikaal gebied, maar ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dynamic sessions

In deze sessies gaan we aan de slag met bandcoaching en -management. Er wordt gewerkt aan performance, groupdynamics en verschillende aspecten van management, zoals planning, promotie en organisatie. Denk aan het ontwikkelen van een releaseplan, het organiseren en opnemen van videoclips en het begeleiden van repetities en (live-stream) events.

Studio session

Altijd al een keer een (eigen) liedje op willen nemen? Neem dan een kijkje in de InTune studio en boek een vocal analysis, een vocal production of een volledige studio experience!

Trial session

Wil jij een keertje komen kijken bij InTune? In deze proefles laat ik je in ca. 30 minuten zien waar wij samen aan kunnen werken!