Nina

Muziek is altijd al mijn passie! 
Ooit begon ik, als achtjarig meisje, met het volgen van wekelijkse pianolessen. Deze lessen werden al snel aangevuld met allround zanglessen. Ik bracht veel tijd door achter de vleugel en in de studio. Van klassieke muziekstukken tot catchy popliedjes; hoe meer ik kon zingen, spelen en schrijven, hoe beter! 

Veel optredens, schrijfsessies en studiotijd verder, kwam ik erachter dat ik les geven erg leuk vind. Als psycholoog heb ik mij dan ook gespecialiseerd in coaching, training en persoonlijke begeleiding.

De combinatie van muziek, training, coaching en lesgeven, maakt dat ik op een originele en effectieve manier mijn studenten kan helpen in hun ontwikkeling!


Muziek & Psychologie

De combinatie van muziek en psychologie is enorm interessant! Er ontstaat namelijk een soort wisselwerking wanneer je zingt. Zingen is niet alleen maar een fysieke handeling of uitvoering van een techniek; het is een uiting van emoties, het 'jezelf laten zien'.

Als psycholoog weet ik kwaliteiten uit studenten te halen waarvan zij zich niet eens bewust waren. Door het bieden van inzichten, zowel op muzikaal als persoonlijk gebied, zie ik mijn studenten groeien. Daarbij vind ik zingen een prachtige manier om je te uiten en emoties over te brengen aan je publiek. Mijn doel is om te laten zien hoe dit op een gezonde, technische en unieke manier kan. 

“Ik probeer in mijn lessen studenten te laten groeien in hun vocale technieken, maar vooral ook als persoon.”