Zingen bij InTune

Bij inTune Vocal Coaching staan jouw behoeften centraal! We beginnen met het zoeken naar het juiste leerdoel. Wat past bij jou en hoe wil jij je ontwikkelen? Er wordt niet alleen gekeken naar het aanleren van technieken, maar ook naar een stukje persoonlijke groei. Muziek kan een mooie manier zijn om je te uiten, je kan er veel van leren! 

Bij InTune wordt gezorgd voor een uniek lesplan voor iedere student.

Vind je het leuk om te zingen?
Wil je aan je zangtechniek werken?
Wil je weten hoe zingen kan bijdragen aan je persoonlijke doelen?
Wil je om leren gaan met stress of angsten door middel van zang?
Vind je het fijn je emoties te (leren) uiten met zang?
Wil je leren hoe je je stem op een gezonde manier kan gebruiken? 
Dan kan ik je helpen!

Mijn doel is om aan jou te laten zien hoe je op een gezonde, technische en unieke manier het beste uit je stem kan halen. Daarbij wil ik je nieuwe inzichten mee kunnen geven. Ik zal een lesplan voor je maken, gericht op persoonlijke doelen en de ontwikkeling van 
jouw eigen stem!

Reviews

Lisa

Nina is een fantastische coach, erg vakkundig en didactisch onderlegd, maar vooral ook heel lief en betrokken. Als coach haalt ze het beste in je naar boven, haar lessen zijn op maat gemaakt en keer op keer enorm gezellig! Een van de dingen die Nina zo’n bijzonder goede coach maakt is haar achtergrond in toegepaste psychologie, wat haar zonder meer van menig ander vocal coach onderscheidt doordat ze verder kijkt dan talent en techniek. Nog een bonus; lekkere kopjes thee!

Tim

Nina is een zangcoach die allereerst goed naar je gevoel luistert. Dat gevoel zal ze samen met jou omzetten in klanken die passen bij jouw stem EN klanken die passen bij het nummer. Een van de moeilijkste dingen tijdens zingen is het brengen van een gevoel. Nina weet als geen ander een écht gevoel naar boven te halen in je stem. Nina is zeker bekend met moeilijke nummers die onder andere hoge uithalen bevatten. Ja en ook die ene noot, die jij altijd overslaat als jij mee blèrt met de radio, kan jij -met de begeleiding van Nina- gewoon halen.

Veerle

Nina past de lessen aan, aan jouw persoonlijkheid en tempo. Veelzijdigheid. Dat maakt het heel persoonlijk en goed!

Mark, Reformist

Nina is sinds een paar weken onze band manager / coach. Voor mij persoonlijk en voor ons als band iets waar we nog niet eerder over na hadden gedacht hoe dit ons kon helpen. Na de eerste kennismaking werd het ons al meteen duidelijk. 

Nina brengt structuur aan in onze planning, zorgt voor motivatie en brengt de band naar een hoger niveau. Professioneel, structureel en heel prettig om mee samen te werken. Fijne communicatie, sterk netwerk. She gets the shit done!

Bram

Ik ben Nina verdraaide dankbaar. Ik had een ontzettend moeilijk jaar na een heftige relatiebreuk waar ik niet op een gezonde manier mee kon omgaan. Totaal niet. Ik besloot dat ik maar eens moest gaan zingen, uit pure ellende, blijkbaar kan dat ook. Een kennis kende nog wel een goede zanglerares, zo kwam ik bij Nina terecht. Toen bleek dat Nina niet alleen uitstekende zanglessen kan verzorgen, maar mij ook erg goed met mijn liefdesverdriet kon helpen. Verder bleek dat ze mij met veel meer dan alleen liefdesverdriet kon helpen. Ik wilde dat ze mij oplapte, want dat was dringend nodig. Ze lapte mij niet op. Ze leerde mij hoe ik mezelf kan oplappen. Nu zie ik Nina niet meer, want ik hoef eigenlijk helemaal niet mooi te zingen, en ik kan mezelf tegenwoordig prima oplappen. Ergens een erg nobel maar slecht businessmodel voor Nina, sowieso een fantastische investering voor mij! Ik gebruik nog elke dag de vaardigheden die ze mij heeft geleerd en zie het leven weer helemaal zitten. Bedankt Nina!